© Nyrkkeilyn SM-kilpailut 2019

Yhteystiedot: nyrkkeilynsmkilpailut@gmail.com

  • Nyrkkeilyn SM-kilpailut Facebook
  • Nyrkkeilyn SM-kilpailut Instagram
  • Nyrkkeilyn SM-kilpailut YouTube

NYRKKEILYSSÄ ON VOIMAA - HAASTE NYRKKEILYVÄELLE

Haastamme nyrkkeilyseurat ja muut yhteisöt, jossa on nyrkkeilyn ystäviä tuomaan 10 tai enemmän katsojia Töölön Kisahalliin 11.-12. toukokuuta!

WALL OF FAME - HAASTEESEEN OVAT TARTTUNEET:

SM-välierät ja loppuottelut tulevat saamaan ainutlaatuisen näkyvyyden Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa. Kisajärjestäjät lupaavat rakentaa suomalaisen olympiatyylin historian hulppeimmat puitteet Kisahalliin, jotta laji näyttää hyvältä lähetyksissä.

Ilman katsojia ei Kisahalliin kuitenkaan saada käsinkosketeltavaa tunnelmaa ja haastammekin kaikki nyrkkeilyn ystävät tarttumaan tähän haasteeseen ja tekemään SM-lopputurnauksesta unohtumattoman kokemuksen ottelijoiden lisäksi myös uusille katsojille!

Kaikki seurat/yhteisöt/yritykset, jotka tarttuvat haasteeseen tullaan mainitsemaan Nyrkkeilyn SM-kilpailujen some-kanavilla ja verkkosivullla. Haasteeseen tarttuvat yhteisöt voivat myös haastaa muita seuroja/yrityksiä mukaan!

Tarjoamme kaikille vähintään 10 katsojaa tuoville tahoille huipputarjouksen lipuista, joten rahasta homma ei jää kiinni!

SM-lopputurnauksen ottelulutilaisuuksien ohjelmat löydät täältä

Tartu haasteeseen pyytämällä lipputarjous sähköpostilla nyrkkeilynsmkilpailut@gmail.com tai olemalla yhteydessä Borgå Boxingiin, Helsingin Tarmoon tai Kirkkonummen Nyrkkeilykerhoon!