© Nyrkkeilyn SM-kilpailut 2019

Yhteystiedot: nyrkkeilynsmkilpailut@gmail.com

  • Nyrkkeilyn SM-kilpailut Facebook
  • Nyrkkeilyn SM-kilpailut Instagram
  • Nyrkkeilyn SM-kilpailut YouTube

KILPAILUJEN JÄRJESTÄJÄT

Mitä olemme tekemässä ja keitä olemme.

KILPAILUT LYHYESTI

Perinteiset nyrkkeilyn Suomen mestaruuskilpailut hakevat hohtoa uudistuneella turnausmalilla. Kilpailujen alkuottelut käydään huhtikuussa ja välierä- ja loppuottelut toukokuussa.

Kilpailujen arvontatilaisuus järjestetään maaliskuussa heti ilmoittautumis-ajan päätyttyä. Näin selviää huhtikuun alkuturnauksen otteluparit, joiden voittajat varmistavat mitalisijat ja etenevät 11. toukokuuta Töölön Kisahallissa iskettäviin SM-välieriin.

Huipentumana on 12. toukokuuta iskeytyvät loppuottelut, josta Yle TV2 näyttää 90 minuutin suoran lähetyksen. Yle Areena näyttää kaikki välierä- ja loppuottelut suorana lähetyksenä mullistaen suomalaisen olympiatyylin nyrkkeilyn ja kilpailujen näkyvyyden.

Kilpailujen järjestäjänä toimii ensimmäistä kertaa kolmen seuran trio yhteistyössä. Tavoitteenamme on luoda ikimuistoiset kilpailut ja palauttaa nyrkkeilyn SM-kilpailujen takavuosien taianomainen hohto. Toukokuun puolessa välissä tiedämme olemmeko onnistuneet...

SM-KILPAILUJEN JÄRJESTÄVÄT SEURAT

Järjestävä seura

HELSINGIN
TARMO

Helsingin Tarmo on perinteikäs ja menestyvä urheiluseura. Tarmo on kasvattanut useita niin kansallisen kuin olympiatason huippunyrkkeilijöitä. Nyrkkeilypiireissä hyvn tunnettu “Tarmon sydän ja henki”: konstailematon, reilu meininki ja hyvä treenifiilis. Tätä viimeistä voitelufiilistä hakevat saliltamme myös lukuisat maamme edustusnyrkkeilijät ammattilaisia myöten.

Järjestävä seura

BORGÅ
BOXING

Borgå Boxing ry on vuoden 2011 lopulla perustettu porvoolainen yleishyödyllinen nyrkkeilyseura. Seuran tavoite on edistää porvoolaista nyrkkeilyä kaikilla tasoilla.

Seuran nyrkkeilijät ovat saavuttaneet useita mestaruuksia SM- ja PM- tasoilla.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

Järjestävä seura

KIRKKONUMMEN
NYRKKEILYKERHO

Kirkkonummen Nyrkkeilykerho on vuonna 1976 perustettu nyrkkeilyn erikoisseura. Seuran "isähahmo" ja yksi perustajista on Olli Mäki. KNK-ottelijat ovat niittäneet menestystä niin kotimaan- kuin ulkomaan kehissäkin. KNK-kasvatit Joni Turunen (MM3, nuorten maailmanmestari) ja Amin Asikainen (ammattilaisten Euroopan mestari) valmentavat nykyään seuran kilpailijoita.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
KYSY, ME VASTAAMME

Lähetä kysymyksesi alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan

nyrkkeilynsmkilpailut@gmail.com